Her under ville du kunne læse følgende: Reklamationsret og handelsbetingelser, Handelsebetingelser for stauder, Handelsebetingelser for frø, Levering, Fortrydelsesret, Personlige oplysninger, Betaling.

Reklamationsret og handelsbetingelser.

The Plant Explorer giver 2 års reklamationsret I henhold til køberloven. Dette gælder dog ikke for planter og frø.(se handelsbetingelser for disse produkter). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles The Plant Explorer indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres efter aftale for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder The Plant Explorer returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

I tilfælde af reklamation, fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer skal der rettes henvendelse til:

The Plant Explorer
V/ Morten Troest
Stiesager 2 , Gerdrup
4000 Roskilde
Tlf.nr.: +(45) 2033 4318
E-mail: theplantexplorer@mail.dk

Varereturnering forgår også til denne adresse, # bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os .
Det er ikke et krav men det fremmer ekspeditionen, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – ex. Kopi af fakturaen, ordrebekræftelse. I tilfælde af aftalt refusion skal registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå. Disse oplysninger er ikke følsomme. Refusion sker altid ved bankoverførelse.

Handelsebetingelser for stauder:

Ordre:
Noteres under forbehold af tilfredsstillende og sygdomsfri kultur.

Garanti:
Garanti for vækst overtages ikke, da naturforhold, vejr, dyrkningsmetoder og pasning kan have afgørende betydning for planterne. For sortægthed ydes der 2 års garanti, indtil fakturaværdi.

Reklamationeret:
Reklamationer skal ske straks efter varens modtagelse og senest 5 hverdage. Reklamationsretten dækker ikke udgåede eller døde planter opstået som følge af forkert håndtering af planten ved modtagelsen, manglede vanding af planter efter plantning hos modtager eller andre fejlbehandlinger af planter ved fx sprøjtning med ukrudtmidler eller skadedyrsmidler.

Leveringsinformation:
Export af visse stauder er i nogle lande underlagt restriktioner og kan derfor ikke sendes til disse. Kontakt The Plant Explorer for informationer.
Der er særskilt porto for levering til:
Grønland, Færøerne, kun efter aftale med The Plant Explorer
Indenfor EU, kun efter aftale med The Plant Explorer
Udenfor EU, kun efter særskilt aftale med The Plant Explorer, da plantepas er nødvendig og det koster p.t. 490,00 +Moms.
Ved levering til lande udenfor EU, kan der komme tillæg for særlige håndtering.

Pakningen:
Den vare du køber er den samme som hvis du var kommet og afhentet den her hos os. Når vi får ordren går vi ud og tager de pågældende sorter i deres potter og klipper toppen af og skyller jorden af og pakker den til dig. Vi skærer ikke i planten og sender ikke kun en enkelt fane, men den hele plante, lige som da den står i potten.
Sorterstatning:
Skulle ønskede sorter være udsolgte, sendes erstatningssorter kun på forlangende.

Formeringsmåde:
Formeringsmåden er altid vegetativ eller meristenformeret (det ville sig mikroformering), da sortsægtheden ellers ikke bevares. I tilfælde hvor planterne er frøformeret ville dette fremgå under beskrivelsen af den enkelt sort.

Etiketter:
Der ville være påhæftet en etikette på posen med sortsnavnet.


Handelsebetingelser for frø:

Reklamationsret:
Der ydes ingen reklamationsret eller garanti over manglende spiring af frø, da spiringen er betinget af de forhold, frøene sås under.
Ved returneren af frøposer, skal frøposer returneres i samme stand, som den er modtaget i, og frøposer må ikke være åbnet. Og kun efter aftale med The Plant Explorer

Leveringsinformation:
Export af visse frø sorter er i nogle lande underlagt restriktioner og kan der for ikke sendes til disse. Kontakt The Plant Explorer for informationer.
Der er særskilt porto for levering til:
Grønland, Færøerne, kun efter aftale med The Plant Explorer
Indenfor EU, kun efter aftale med The Plant Explorer
Udenfor EU, kun efter særskilt aftale med The Plant Explorer, da plantepas er nødvendig og det koster p.t. 490,00 +MomsLevering

Forsendelse og leveringsinformation:

Når du har afgivet ordren og din betaling er registret, går der ca. en uge til at du ville modtage pakken, i visse tilfælde kan der gå lidt længer som fx højsæson, helligedage, eller ferie
I Pakken ligger din faktura, evt. en plantevejledning samt dine vare. I nogle tilfælde ville man kunne modtage mere end en pakke.
The Plant Explorer sørger for levering med Post Danmark og for købers risiko. Og til gældende takster hos Post Danmark (www.postdanmark.dk) I nogle tilfælde ville vi bruge andre til at levere forsendelsen, dette gælder i de tilfælde hvor Post Danmark ikke kan håndtere enden størrelse, vægt eller mængde.
For rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. The Plant Explorer kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. The Plant Explorer tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Der gælder særlige forhold for levering til:

Levering til Grønland, Færøerne, kun efter aftale med The Plant Explorer
Levering indenfor EU, kun efter aftale med The Plant Explorer
Levering udenfor EU, kun efter særskilt aftale med The Plant Explorer
Se under Reklamationsret og handelsbetingelser.


Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet Reklamationsret og handelsbetingelser.


Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på The Plant Explorer, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos The Plant Explorer.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos The Plant Explorer på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos The Plant Explorer, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra The Plant Explorer. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.


Betaling.

Betaling for danske kunder:

Ønsker de at betale via deres bank skal de gøre følgende:
- Log ind i deres Netbank og vælg Betale regninger(Indbetalingskort)
- Vælg Korttype: og vælg +01
- Skriv også venligst i feltet Meddelelse til beløbsmodtager: Deres ordre nummer
- Skriv derefter det beløb som de har købt for.
- Skriv i feltet Kodelinje / Kontonummer: 60080399
- Og Godkend derefter deres betaling.
Indenfor et par dage ville vi have modtaget deres betaling. Og deres vare ville blive afsendt her fra.

Betaling kan også foregår med Girokort på Girokonto +01 6-008-0399. Varen ville først blive pakket og sendt når betalingen er registreret, og går der mere end 14 dage ville ordren blive annulleret.

Betaling med check som fremsendes til The Plant Explorer, Stiesager 2, 4000 Roskilde. Ville varen først blive pakket og sendt når betalingen er registreret, og går der mere end 14 dage ville ordren blive annulleret.

Vi sender ikke pakker eller vare pr. efterkrav.

For udlandske kunder skal beløbet indbetales til :
For foreign customers the amount are paid to:The Plant Explorer
Stiesager 2
4000 Roskilde
Denmark

SWIFT - BIC: DABADKKK
IBAN: DK61 3000 0060 0803 99