Her har vi samlet nogle af de spørgsmål som nogle af vores mange kunder stiller, for måske kunne du også få gavn af svaret.

 

Til rette vedkommende

Jeg har med interesse fundet jeres hjemmeside med salg af dagliljer. Jeg vil høre om det er muligt at bestille og betale gennem jeres webshop, og så lave en aftale om at hente blomsterne selv? Hvis I har adresse i Roskilde vil det ikke være noget problem for os. Dermed kan der spares en del penge ved ikke at benytte Post Danmark.

 Med venlig hilsen

Karina

Hej Karina

Tak for din henvendelse.

Man kan altid selv afhente sine vare / bestilling her hos os, det giver vores webshop også mulighed for når man bestiller, bare sæt et flueben udfor ”Ønsker selv at afhente” under bestillingen. Når vi har modtaget deres Bestilling og betaling så pakker vi deres ordre. Vi sender herefter en E-mail om at deres ordre er klar til afhentning. Læs mere på den tilsendte E-mail ”Klar til afhentning”.

Vores firma adresse er:

The Plant Explorer
Stiesager 2
Gerdrup
4000 Roskilde

Vi har en hel del kunder som selv afhenter deres vare her hos os, for der er jo ingen skam i at spare nogle penge med de takster som Post Danmark har. (det bliver let til et par ekstra planter)

Med venlig hilsen

Morten Troest
The Plant Explorer

 

 

Hej

Der står på jeres hjemmeside at Acer`ne vejer 600 g. er det med jord? Måske i kunne skrive til mig om hvor høje de er, det er lidt nemmere for en århusianer at forstå:)

Hilsen Karen, Århus

Hej Karen

Tak for din henvendelse.

Der er en grund til at vi ikke skriver højden, da det er levende planter vi har at gøre med og deres forskellige vækst gør at man ikke rigtig kan måle dem, men alt efter sorten så ligge de på omkring 30-60 cm i højden. Hvis vi skulle skrive det korrekt så skulle der stå 1-1-1 eller 1-1-2 og det betyder at man har podet en gren på en grundstamme, at grundstammen er et år gamle med en et år gamle gren på som har siddet på i et år eller to år. Det er sådanne at træer beskriver og handles. De 16 sorter som vi har nu er alle 1-1-2

Hilsen Morten Troest

 

 

Hej The Plant Explorer
Hvad koster det at få sendt sine vare ??

Med venlig hilsen Jette, Lolland.

Hej Jette

Tak for din henvendelse.
Vi tager alm. PostDanmarks takster, altså efter vægt. Her kan du se de aktuelle priser : http://www.postdanmark.dk/index.jsp 

Med venlig hilsen
Morten Troest

 

 

Hej Explorer
Jeg har skrevet en mail til jer for en uge siden og desværre har jeg ikke fået et svar endnu ?? 

Hilsen Lars,Nordsjælland 

 

Hej Lars
Tak for din henvendelse.
Jeg kan se at du desværre har sendt din mail inden for perioden ca. 1 maj til ca. 1 juni, hvor vi vores mail var nede pga. spam. Vi var nød til at indsætte et filter som kunne fra sorter de lidt over 5000 spam´s mail vi fik om ugen, og det gik desværre udover nogle af vores kunder (og dig) som har sendt os en mail, da filteret har frasorteret nogle af disse mails som spam.

Dette er en opfordring til alle som har sendt os en mail i perioden ca. 1 maj til ca. 1 juni - 2017, Ville I være så venlige at sende den til os igen, på forhånd tak.  

Med venlig hilsen
Morten Troest