Kopiering m.v.
Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på The Plant Explorer website stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med The Plant Explorer. Nærmere aftale om køb af artikler og foto skal ske til The Plant Explorer på tlf.nr. 20 33 43 18 eller på E-mail: theplantexplorer@mail.dk

Finder vi et website som gør brug af vores artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale, for at fremme deres eget salg, og sker dette uden vores tilladelse, vil en sådan overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.


Links

Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside -
www.theplantexplorer.com - med tydelig kildeangivelse. Til gengæld accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden.

Der må heller ikke linkes på en måde, så The Plant Explorer website kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået aftale med os.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

The Plant Explorer er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som The Plant Explorer linker til.