Forsendelse og leveringsinformation:


Med Post Danmark:

Når du har afgivet ordren og din betaling er registret, går der ca. en uge til at du ville modtage pakken, i visse tilfælde kan der gå lidt længer som fx højsæson, helligedage, eller ferie
I Pakken ligger din faktura, evt. en plantevejledning samt dine vare. I nogle tilfælde ville man kunne modtage mere end en pakke.

The Plant Explorer sørger for levering med Post Danmark og for købers risiko. Og til gældende takster hos Post Danmark (http://www.postdanmark.dk/index.jsp) I nogle tilfælde ville vi bruge andre til at levere forsendelsen, dette gælder i de tilfælde hvor Post Danmark ikke kan håndtere enten størrelse, vægt eller mængde.

For rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

The Plant Explorer kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. The Plant Explorer tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Der gælder særlige forhold for levering til:

Levering til Grønland, Færøerne, kun efter aftale med The Plant Explorer
Levering indenfor EU, kun efter aftale med The Plant Explorer
Levering udenfor EU, kun efter særskilt aftale med The Plant Explorer
Se under Reklamationsret og handelsbetingelser.Ønsker selv at afhente sin bestilling:

Man kan altid selv afhente sine vare / bestilling her hos os, det giver vores webshop også mulighed for når man bestiller, bare sæt et flueben udfor ”Ønsker selv at afhente” under bestillingen. Når vi har modtaget deres Bestilling og betaling så pakker vi deres ordre. Vi sender herefter en E-mail om at deres ordre er klar til afhentning. Læs mere på den tilsendte E-mail ”Klar til afhentning”.

Vores firma adresse er:

The Plant Explorer
Stiesager 2
Gerdrup
4000 Roskilde